HENKILÖKUNTA

MARJO TERÄSTÖ
Tamperelainen pedagogi, koreografi ja yrittäjä, jolla on vankka kokemus niin esiintyjänä kuin myös opettajana ja koreografina tanssin, sekä teatterin parissa.
Marjo on … ”tanssiinkutsu” … Elwa Molinin kasvatti. Pedagogi STTL v. 1995. Jazztanssin lisäksi steppi, sekä bodydrumming ovat Marjon special -osaamisalueet ja niiden kautta tietysti myös jazztanssin historia. Syventävät opinnot tanssin saralla suoritettu pääasiassa Englannissa ja USA:ssa, mutta suuri kiitos myös Kuopiolle, Karjaalle ja Helsingille!

Yhteistyökumppaneina näyttelijöitä, ammattitanssijoita, sirkuksen ammattilaisista, muusikoita sekä useita tanssikouluja myös Tampereen ulkopuolelta. Pitkäaikaisimmat yhteistyökumppanit vuosien varrelta löytyvät Tampereelta Sorin Sirkuksesta, Porista Tanssikoulu Liisa Nojoselta, sekä Tampereelta Konservatorion 2. asteen tanssijan ammattikoulutus-ohjelmasta. Takana yhteistyötä myös Tampereen Työväen Teatterin kanssa, mm. Billy-Elliot musikaali ja sen sisällä toimiva Billy-koulu. Marjo on vuosien saatossa organisoinut ison liudan tanssinäytöksiä Tampereella niin omalle tanssikoululleen, kuin myös yhteistyön merkeissä muiden tamperelaisten tanssikoulujen kanssa. 
Oma, Tanssistudio Marjo Terästön edistyneimmistä oppilaista koostuva It’s All In Jazz -produktioryhmä, toiminut vuodesta 2011 lähtien. Marjo on It’s All In Jazz -jazztanssitapahtuman perustaja ja It’s All In Jazz ry:n hallituksen puheenjohtaja.

ANNI LAITINEN
Vanhempi tytär Anni Laitinen on aktiivisesti mukana Studion toiminnassa sekä kuuluu Tanssistudion It’s All In Jazz -produktioryhmään.
Anni toimii fysioterapeuttina Dance Fysio nimellä ja ottaa vastaan erilaisia asiakkaita, pääasiassa eri-ikäisiä tanssijoita. Anni on pitänyt myös paljon erilaisia workshopeja, sekä kouluttautuu aktiivisesti. Hänellä on tanssitaustaa baletista, jazzista, stepistä ja nykytanssista lapsesta saakka. Anni vastaa Lauran kanssa lasten ja teinien erikoiskoulutusryhmistä, koreografi Marjon rinnalla. Hän on It’s All In Jazz ry:n hallituksen jäsen, sekä vastaa It’s All In Jazz tapahtuman fysioterapiapuolesta.

LAURA LAITINEN
Marjon nuorempi tytär, Laura Laitinen, on myös aktiivisesti mukana Studion toiminnassa. Laura on tanssinut 3-vuotiaasta aina tähän päivään asti, lajeinaan jazz, steppi ja moderni/nykytanssi. Laura kuuluu myös Tanssistudion It’s All In Jazz -produktioryhmään. Studiolla Laura on mukana lasten (3-12v) toiminnassa ja hän vastaa Annin kanssa lasten ja teinien erikoiskoulutusryhmistä, koreografi Marjon rinnalla. Myös Studion näytökset, puvustus, tuotannolliset järjestelyt kuuluvat Lauran työnkuvaan.
Laura opiskelee Helsingin Humanistisessa Ammattikorkeakoulussa kulttuurituotantoa ja toimii It’s All In Jazz -jazztanssitapahtumassa tapahtumatuottajana & sihteerinä. Laura on It’s All In Jazz ry:n hallituksen jäsen.

Scroll to Top