TANSSISTUDIO MARJO TERÄSTÖ

Tanssistudio Marjo Terästö on tamperelainen vuonna 2003 perustettu tanssikoulu. Tanssikoulu tarjoaa kaikille tanssista ja liikunnasta kiinnostuneille mahdollisuuden hyvään ja monipuoliseen harrastukseen. Ovet ovat avoinna niin lapsille kuin aikuisillekin aina alkeista edistyneisiin saakka. 

Tunnelma Tanssistudiolla on kodikas, ilmapiiri hyväntuulinen ja kannustava. Ammattitaitoisen opetuksen tukemana on oppilaalla halutessaan mahdollisuus edetä pitkälle harrastamassaan lajissa, sekä pyrkiä alan jatkokoulutukseen.

Tanssistudio on hyväksytty antamaan taiteen perusopetusta ja Tanssistudio on kuulunut perusopetuksen piiriin aina toimintansa alusta lähtien. Uusin opetussuunnitelma tanssin yleiselle oppimäärälle hyväksyttiin kesällä 2018 ja sen mukaan aloittivat uudet oppilaat opintonsa syksyllä 2018. Päälajeina perusopetuksessa ovat jazztanssi sekä steppi ja sivulajeina/syventävinä lajeina moderni ja nykytanssi, Move & Dance -tunnit sekä stretching.

Pienten lasten tanssiharrastuksen osalta on Studiolla tarjolla lauantaisin varhaisopintojen piiriin kuuluvat vauhdikkaat ja luovat lastentanssitunnit 3-4v ja 5-6v. Oppilaat, jotka ovat sitoutuneet treenaamaan Studiolla säännöllisesti, treenaavat kisaryhmässä ja/tai osallistuvat näytöksiin, ovat Studion erikoiskoulutusryhmäläisiä. Erikoiskoulutusryhmälle järjestetään enemmän esiintymis- sekä kilpailumahdollisuuksia tanssiopintojensa aikana.

Tammelantorin laidalla sijaitseva Tanssistudio Marjo Terästö toivottaa kaikki tanssinystävät sydämellisesti tervetulleeksi Studiolle! <3

Scroll to Top